Sunday, August 19, 2012

SALAM AIDIL FITRI - 1433H/2012M

TAQABBALLAHU MINNA WA MINKUM.
MINAL A'IDIN WAL FAAIZIN.. KULLU SANAH WA ANTUM BIKHOIR.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.
Maaf Zahir Batin

Al Ustaz Haji Abd. Raof dan Keluarga serta Semua Warga Pondok Tampin, mengucapkan Selamat Hari Raya Puasa kepada semua penjaring blog ini dan mereka yang berkaitan dengan pondoktampin. Maafkan jika ada yang tersinggung dan terasa secara sengaja atau tak sengaja. Jika ada perkara-perkara yang tersangkut dihati , bermaaf-maafan lah kita bersama. Halalkan makan minum , yang sengaja dan tidak sengaja . Doa-doakanlah kita bersama memohon kesejahteraan hidup didalam Iman , Islam dan Ihsan yang sempurna dan berkekalan , semasa masih dalam kandungan hayat , maupun ketika sakarat dan kembali kehadrat Ilahi.

Semoga dengan barakah sheikh ramadhan, dimana dengan tarbiahnya ramadhan ini memberi kesan kepada kita untuk sepanjang tahun yang mendatang. Dan diharapkan Aidil Fitri kali lebih bermakna kepada kita, diterima amalan puasa dan ibadah kita serta diampunkan dosa kita.

Untuk makluman, Pondok Tampin akan mengadakan ibadah Solat Sunat Hari Raya, InsyaALLAH pada pukul 9.30 pagi. Kepada sesiapa yang mempunyai kelapangan, adalah dengan segala hormatnya dijemput hadir.

No comments: